lørdag 23. mars 2013

Stemningsrapport fra vår stand på Årsmøtet til Norsk Quilteforbund i Sarpsborg!

DSC_0010

Da er Årsmøtet til Norsk Quilteforbund over for denne gang! I år ble arrangementet holdt i Saprsborg helgen 15. – 17.mars.

Vi hadde noen veldig hyggelige dager, og vi har lyst til å vise dere bilder fra standen vår disse dagene.

005 (2)

Det er utrolig mye som skal forberedes før vi skal være med på et slikt arrangement. Vi skar og brettet stoff, sent og tidlig i ukene i forkant av Årsmøtet.

014 (2)

Her ser dere Hanna og Kathrine, med bunker av stoffbiter som skal brettes til de vakreste pakker! Det var bare å brette opp armene og sette igang!

013

Når Kathrine ankom Sarpsborg torsdag ettermiddag, så standen omtrent slik ut. Her har hun akkurat fått satt frem bordene, og begynt å planelgge standen.

DSC_0005

Det er et godt stykke frem til ferdig resultat! Alt skulle være ferdig rigget til dagen etter kl 15:30, vi trang hvert minutt.

DSC_0002

Gerd Merkesdal og Kathrine jobbet på spreng fredag for å bli ferdig. Her er teppene kommet opp på veggene!

DSC_0008

Klokken var halv fire og vi var klare for den store åpningen!

Det var utrolig hyggelig å møte så mange koselige quiltedamer denne helgen!!

DSC_0009

Her er handlingen i full gang! Butikkene hadde flotte, lyse og luftige lokaler, så det gikk som en drøm!

DSC_0029

Hipp, Hurra!  Vi var så heldige å vinne prisen for “Beste butikkstand”

Gjett om vi ble glade! Her ser dere Nina og Kathrine, som titter frem!

DSC_0061

 

026

Vi hadde besøk av veldig mange koselige quiltedamer fra hele landet! Her er alltid smilende Kate fra Tønsberg, som Kathrine har kjent helt siden hun hadde butikken i Tønsberg, og det begynner og bli mange år siden!

DSC_0031

Vi hadde laget masser av nye stoffpakker til messen! Her ser dere en sommerfrisk variant i blått og grønt!

DSC_0011

Herlige orange og gule stoffer, lett retrovår!

DSC_0012

DSC_0032

En herlig kolleksjon fra Moda som heter “Marmelade”, fantastisk herlige farger! Kathrine holder på å sy et teppe av disse stoffene! Energi!!

DSC_0094

DSC_0033

Hanne fra Lørenskog er en annen fantastisk koselig kunde vi har! Alltid like smilende og blid, og utrolig dyktig til å sy! Hanne har en egen blogg. På bloggen “Hannequilt”, kan vi følge henne i arbeidet med teppet “Just Plain Nuts”. Dette er et vakkert teppet, som vi er så heldige at hun skal ha kurs hos oss til høsten med!

DSC_0014

Dette er et av mine favoritt tepper!

Vi var så heldige å få låne May Britt Dammen, sitt nydelige teppet “Baskets for you”! Et fantastisk stykke arbeid! Her er alt sydd med hånd! May Britt har også egen blogg Abyquilt. Teppet er designet av vår venn Sue Daley fra Australia.

DSC_0019

Vi har laget en nydelig pakke med røde stoffer til dette teppet. Denne pakken består av 24 stk F8 (23 x 55 cm), og koster kr. 498,-.

Mønster og mal til teppet har vi også, det koster kr. 198,-.

DSC_0097

DSC_0098

Et annet teppet vi hadde vært så heldige å fått låne, er dette nydelige “Antique Sampler” teppet i blått, laget av Trine Linnes fra Halden. Trine har valgt en utrolig vakker fargeskala på dette teppet. Dette teppet er sydd for hånd, og er enda et mønster fra Sue Daley.

DSC_0091

Blått er en favoritt!!

DSC_0034

Heidi, Synnøve, Trine og Kathrine beundrer og diskuterer, stadig nye prosjekter! Teppet sydd i kvadrater er laget av Janicke i butikken. Vi har stoffpakker til hele teppet. Teppet er sydd av ferdig kuttede kvadratene, “Charm Squares”.

DSC_0051

DSC_0043

To glade damer på shopping! Elin og Randi fra Bodø, er to gromdamer, som vi har kjent i mange, mange år! Fikk dere plass i bagasjen til alle godsakene?!

DSC_0016

Friske, fine farger må til!! Disse fargene gir skikkelig vårstemning!

DSC_0037

Helle Løvenskiold har sydd dette flotte teppet i blått og grønt! Hun har brukt den nye morsomme buelinjalen! Vi har mønster, linjal og stoffpakke til dette friske teppet!

Helle skal også ha kurs hos oss i butikken på denne nye linjalen, lørdag 1.juni kl. 11-17. Her er det mange muligheter! Om dere ønsker å sy løper eller teppet, er opp til dere! Det er bare å ta kontakt med oss, om du har lyst til å være med på kurset!

DSC_0025

DSC_0088

Vi hadde også laget noen nye fine arbeidsmapper eller sminkepunger med veskeplast. Vi hadde laget små kits med alt som måtte til, for å lage disse. Supre til å ha pappsømprosjektene i!

DSC_0017

Dette er et av Kathrines favoritt tepper! Dette vakre teppet er stitchet for hånd og sydd av Selva Kosiander! Teppet passer perfekt på et jenterom. Disse gamledagse motivene, passer også kjempe fint til en pute! Teppet er stitchet på vår lyse stitcherylin.

DSC_0023

DSC_0086

Rebecca Skarberg har laget denne nydelige pappsøm duken på vår Sue Daley klubb. Vi har stoffpakke og malpakke til denne koselige vårduken!

DSC_0024

DSC_0056

Her ser dere et helt nytt kurvteppe, Janicke har sydd til Årsmøtet. Teppet er sydd i nydelige blå, røde og rosa stoffer fra Pam Kitty Morning og Lakehouse.

Vi har laget en flott materialpakke til dette teppet, mønster har vi også!

DSC_0018

DSC_0087

Jancicke sitt nydelige kurvteppet!

DSC_0044

Nina er ivrig med pappsømmen, og her diskuteres nye pappmaler.

DSC_0089

Aud fra Alvdal, var på kurs med Sue Daley hos oss i september og imponerte oss med sin versjon av “This goes with that”! Gratulerer, utrolig flott Aud!!

DSC_0048

Vi hadde også flere tepper sydd i reproduksjonsstoffer hengende på standen vår!

DSC_0041

Nina fra butikken, har laget et utrolig fint teppet fra boken til Sue Daley! Teppet heter “Square Dance”, og er sydd med pappmaler for hånd, og applikert på vår favoritt halvlin. Vi har malsett og stoffpakke til Ninas fine teppe!

DSC_0022

DSC_0084

Et knippe fornøyde quiltedamer! Ganske morsomt…..alle hadde valgt seg ut akkurat den samme stoffpakken! Så det mått vi jo forevige!!

DSC_0047

Det vakre stjerne teppet som henger i midten på bildet, er sydd av Ilze Marthinsen. Teppet er sydd over papp, i en vakker duspalett på halvlin! Ilze lot seg inspirere av Kristine sin fine stjerneduk og stoffpakke!

Vi har fortsatt stoffpakken “Kristines palett” og pappmalene som skal til. Ilze sitt teppet består av 9 stjerneblokker.

DSC_0083

Kristine hjelper villig til! Alltid noen gode råd på veien! Kristine er ekspert på pappsøm, og tryller frem de vakreste ting!

DSC_0042

Fra venstre ser dere “Square Dance”, Ilzes stjerneteppet og “Appelberries” fra Sue Daley! Alt er pappsøm sydd for hånd! Perfekt håndarbeid å ta med seg!

DSC_0099

Et annet utrolig morsomt papp prosjekt er “This Goes With That” av Sue Daley. Dette ble utrolig populært på Årsmøtet! Nina er i full sving med blokkene sine, dere ser tre av blokkene nederst til venstre på bildet. Nina syr de av en nydelig reproduksjons stoffpakke vi har laget!

Vi har fortsatt malsettet og stoffpakken.

DSC_0100

Inger Anne Berge har laget dette flotte sengeteppet i blått og brunt. Mønsteret heter “Honeysuckle”. Blått og brunt blir man aldri lei, og er alltid like fint! Vi har laget stoffpakke til til blokkene i teppet, mønster har vi også.

DSC_0027

DSC_0021

Rett før Årsmøtet i Sarpsborg fikk vi inn flere pappesker med pappmaler. Vi har nå et kjempe utvalg av ulike former og størrelser i pappmaler og skjæremaler.

DSC_0055

Flere vakre reprostoffpakker!

DSC_0045

Vi var også så heldige å få låne to flotte tepper av Marianne Nybølet, disse teppene har vi desverre ikke bildet av. Marianne hadde sydd en nydelig versjon av Sue Daley sin “Cassis Quilt”, hvor hun hadde brukt lys og grå halvlin. Mariannes andre teppet var et utrolig koselig barneteppet med stitchede nostalgiske motiver. Dette var et gutteteppe, så hun hadde brodert med blå tråd på grå halvlin, og kombinert dette med jeansstoff!

Teppene ble ivrig fotografert, så her var var det mye inspirasjon å hente! Tusen tusen takk, Marianne!!

DSC_0079

Vi vil få si tusen takk, til alle som besøkte oss i Sarpsborg! Vi hadde noen utrolig hyggelige dager!

Til dere som ikke hadde anledning til å være på Årsmøtet, håper vi at dere har fått litt inspirasjon ved å se på bildene våre her på bloggen!

Dersom det skulle være noe dere skulle ønske å bestille, er det bare å ta kontakt med oss, så kommer det pakke i postkassen:

Tlf. 23 27 09 40

eller

E.post: k@kathrinesquiltestue.no

DSC_0078

Her er bilene fylt opp søndag ettermiddag og vi er klare for å sette kursen tilbake til Oslo! Slitne, men veldige glade, med diplomen for “Beste butikk” på Årsmøtet!

Tusen takk for oss!

DSC_0118

Våre åpningtider i Påsken er:

Mandag 25.mars  kl. 10 – 16:30

Tirsdag 26.mars kl. 10- 16:30.

Onsdag 27.mars      stengt

Lørdag, Påskeaften 30.mars     stengt

Vi vil også få ønske alle sammen en riktig God Påske!!!

Påskehilsen fra oss i Kathrines Quilte Stue!

4 kommentarer:

May Britt sa...

Gratulerer med tittelen beste stand. Den er vel fortjent. Og tusen takk for en fin bloggpost :)

Elin sa...

Tusen takk for denne fantastiske reisa! Gratulerer med prisen, den var heilt sikkert vel fortent! God påske!

Michaele sa...

Oh my God,
what a wonderful shop! Congratulations for the best shop!

Chookyblue...... sa...

you display is beautiful.........I see a few familiar faces there too....